Manny Pacquiao indstiller karrieren og vil være præsident

Manny Pacquiao anses som en af historiens største boksere og stiller op til præsidentvalget i Filippinerne.

Det annoncerer han i en video af 14 minutters varighed på Facebook onsdag. Manny Pacquiao kalder det sin ”hårdeste beslutning” i livet, men han er også afklaret. Det er svært for mig at acceptere, at min tid som bokser er overstået. Men i dag annoncerer jeg mit stop.

– Jeg har lige hørt gongongen lyde for sidste gang. Boksningen er overstået. Jeg troede aldrig, at denne dag ville komme, sagde en rørt Manny Pacquiao.

Pacquiao meddelte for nylig, at han ønsker at stille op til præsidentvalget i Filippinerne i 2022. Den 42-årige legende er desuden valgt ind i senatet for regeringspartiet PDP-Laban.

Manny Pacquiao har været verdensmester i otte vægtklasser og anses som en af historiens største boksere. Manny Pacquiao står noteret for 63 sejre, 8 nederlag og 2 uafgjorte kampe i sin professionelle karriere.

Læs nærmere på: Jyllands-Posten

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*